Amanit de pagès

Els alumnes de cicle superior de  Muntanyola hem tastat: l’Amanit de Pagès

Ingredients:

Enciam, escarola, tomàquet, ceba d’en Jaume, oli, sal i vinagre.

Preparació

Es trien les fulles més maques de l’enciam i de l’escarola, i després es neteja amb aigua. El deixem a l’aigüera amb aigua i un raig de vinagre. Després agafem les fulles, les escorrem i les tallem. Tot seguit, posem les fulles tallades a la plata. Després agafem tomàquet i el netegem sota l’aixeta a raig d’aigua i el tallem a trossos. També l’emplatem. Ara només falta que agafem una ceba, li treim la pelolla i la tallem a trossos. La ceba, l’escamparem sobre l’enciam i l’escarola. I, finalment, amanim la plata amb oli, un pessic de sal i, si es vol, es fa un raget de vinagre.

Bon profit!

* El pebrot també hi pot formar part. Si n’hi ha es talla a tires

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.